ŠEŠELJ O NOVIM NAPADIMA IZ HRVATSKE: Širenje istine o Jasenovcu smeta onome ko žali što uopšte ima preživelih Srba (VIDEO)

Novosti online

19. 07. 2022. u 16:08

U NEDOSTATKU bilo kog ozbiljnog argumenta Hrvati počinju da izmišljaju besmislice, rekao je za jutarnji program TV Pink predsednik SRS dr Vojislav Šešelj, komentarišući napade koji dolaze iz te države, a povodom želje predsednika Srbije Aleksandra Vučića da poseti Jasenovac.

ШЕШЕЉ О НОВИМ НАПАДИМА ИЗ ХРВАТСКЕ: Ширење истине о Јасеновцу смета ономе ко жали што уопште има преживелих Срба (ВИДЕО)

Foto: EPA/Koča Sulejmanović

Šešelj je rekao da, u nedostatku bilo kog ozbiljnog argumenta, Hrvati počinju da izmišljaju besmislice. Dodaje da to rade već duže vreme, a ovo sa zabranom Vučiću da obiđe Jasenovac je kulminacija.

- Da nisu podigli ovo na ovako kriminalni nivo, niko nije ni morao u javnosti da zna da je bio tamo - rekao je Šešelj.

Lider radikala ponovio je svoj zahtev da Srbija otkaže gostoprimstvo hrvatskom ambasadoru zbog odbijanja da primi diplomatsku notu.

- Hrvatski zločini iz II svetskog rata se ne mogu izbrisati - kazao je Šešelj.

Takođe je rekao da širenje istine o Jasenovcu smeta samo onome ko podržava zločin, ko žali što zločin nije bio veći i što nije bio konačan, ko žali što uopšte ima preživelih Srba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)