PODRŽANA OD STRANE SVIH DELEGATA: Tijana Davidovac jednoglasno izabrana za predsednika OO SNS Lazarevac

Novosti onlajn

07. 12. 2022. u 20:50

NA IZBORNOJ Skupštini Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Lazarevac, Tijana Davidovac je podržana od strane svih delegata i jednoglasno izabrana za predsednika OO SNS Lazarevac.

ПОДРЖАНА ОД СТРАНЕ СВИХ ДЕЛЕГАТА: Тијана Давидовац једногласно изабрана за председника ОО СНС Лазаревац

Foto: SNS

Zahvaljujući se na poverenju koje su joj ukazali delegati i izabrali je za predsednika, Tijana Davidovac, po struci master ekonomista i narodni poslanik u republičkom parlamentu istakla je da je počastvovana i ponosna što joj se ukazala prilika da vodi OO SNS u Lazarevcu.

- Zalagaću se da svačiji rad i trud u stranačkom interesu bude prepoznat i uvažen, da opštinski odbor bude snažniji, odgovorniji i efikasniji i da ćemo svi zajedno nastaviti da pratimo put daljeg razvoja na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Iskreno se nadam da ćemo svi zajedno uzajamnom saradnjom, a pre svega našim ličnim radom, iskustvom i znanjem ostvariti očekivane rezultate i opravdati ukazano poverenje od strane čelnih ljudi u našoj stranci - rekla je Tijana Davidovac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (80)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu