"SRAM VAS BILO" Vučić: I meni su tražili da Srbe isporučujem u Haški tribunal, pa to nisam uradio

Novosti online

02. 02. 2023. u 18:49

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su Miloš Jovanović i Vojislav Koštunica strpali u džak generala Vladimira Lazarevića, velikog junaka, i poslali u Hag.

СРАМ ВАС БИЛО Вучић: И мени су тражили да Србе испоручујем у Хашки трибунал, па то нисам урадио

Foto: AP

 - Sram vas bilo! Svi su dobrovoljno otišli?! I Tolimir kad ste ga u kesi prebacivali sa one strane Drine? Tretirali ste ih kao kilu mesa, a dolazite da nam držite lekcije o patriotizmu i rodoljublju - rekao je Vučić.

- I meni su tražili da Srbe isporučujem u Haški tribunal, pa to nisam uradio. To su mi tražili za političke protivnike, za koje bi mi možda i odgovaralo da ih isporučim, pa to nisam uradio, a vi ste srpske junake isporučivali u kesi. Vi ćete nekom da kažete da je izdajnik? - rekao je predsednik Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (79)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!