KURTI HOĆE DA NAS PREVARI: Vučić upozorava - Plašim se da će Albance zadovoljiti samo stolica u Ujedinjenim nacijama

Novosti online

03. 02. 2023. u 21:24

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je na sednici Skupštine da se boji da će Albance zadovoljiti samo stolica u Ujedinjenim nacijama i dodao da Srbiji preostaje samo da razgovara i da se protivi članstvu Kosova u UN.

КУРТИ ХОЋЕ ДА НАС ПРЕВАРИ: Вучић упозорава - Плашим се да ће Албанце задовољити само столица у Уједињеним нацијама

Foto: Printskrin

- Plašim da se neće zadovoljiti onim za šta sam nazvan izdajnikom, njih će da zadovolji samo jedna stvar, a to su UN - poručio je Vučić dodajući da je to ono što ga brine.

Naglasio je da neće Srbiju da vraća u 19 ili 20 vek, da neće da razmišlja o ratovima, već da ih izbegne, i zemlju vodi u budućnost.

Vučić je rekao da mora Srbija da nastavi da razgovara i da bi svaki odgovoran čovek uradio što i on.

- Moramo da pregovaramo i istovremeno ne pogazimo nacionalne interese. Kurti hoće da nas prevari. Hteo je da formira ZSO nakon što (tzv.) Kosovo bude primljeno u UN. Zato je Šaip Kamberi govorio da se sporazum mora odmah postići. Videćemo kada dođe trenutak ko će kako da se ponaša - istakao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (79)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)