ZAVRŠEN SASTANAK: Premijerka i ministri iz redova SNS napustili Predsedništvo nakon razgovora sa Vučićem (FOTO/VIDEO)

M.S.

07. 02. 2023. u 12:27 >> 13:49

U Predsedništvu Srbije završen je sastanak predsednika Aleksandra Vučića sa premijerkom Anom Brnabić i ministrima iz reda SNS, koji su napustili zgradu oko 13. 45 minuta.

ЗАВРШЕН САСТАНАК: Премијерка и министри из редова СНС напустили Председништво након разговора са Вучићем (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: D. M.

Ministri nisu želeli da daju izjave novinarima, a predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić je dodao da će to učiniti drugi put. 

Premijerka Ana Brnabić i ministri iz redova SNS došli su danas oko 12 časova u Predsedništvo Srbije gde treba da se sastanu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem

11:50 Pristižu ministri

U Predsedništvo su stigli Nikola Selaković, Darija Kisić, Goran Vesić, Zoran Gajić, Miloš Vučević, Maja Gojković, Mihailo Jovanović, Irena Vujović, Jelena Begović, Jelena Tanasković, Aleksandar Martinović, Siniša Mali, Maja Popović, Tomislav Momirović. Došli su i predsednik parlamenta Vladimir Orlić, kao i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glisić.

- Imali smo juče sastanak sa predsednicom vlade Anom Brnabić, gde smo jako negativno reagovali na određena dešavanja u Skupštini. Dok se predsednik Republike borio i izborio za naš narod na KiM, zaustavio 'Oluju' na KiM i nove pogrome - da li smo imali podršku od naših partnera - rekao je jutros Momirović.

"Imali smo juče sastanak sa premijerkom Anom Brnabić, bili smo jako negativno reagovali na određena dešava u Skupštini Srbije (tokom sednice o Kosovu i Metohiji)", rekao je Momirović za Radio televiziju Srbije.

"Razočaran sam ponašanjem Socijalista..."

On je naglasio da se Vučić borio za narod na Kosovu, i dodao da će u narednom periodu biti reči da li je ta politika imala adekvatnu podršku.

Kako su mediji javili juče, pozivajući se na nezvanična saznanja, Vučić je na sastanku vrha SNS rekao da je ta stranka na zasedanju Skupštine Srbije bila usamljena u odbrani državnih interesa.

"Veoma sam razočaran ponašanjem socijalista, koji su bili negde između, želeći da se dodvore svima", rekao je takođe Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (335)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)