TORBICA: Srbija pamti zločinačku NATO agresiju, Srbi da se okupe oko Vučića

Novosti onlajn

24. 03. 2023. u 15:33

DELEGACIJA Pokreta socijalista, čiji je osnivač Aleksandar Vulin, položila je danas venac na mestu pogibije Olega Nasova, prve novosadske civilne žrtve NATO-a.

ТОРБИЦА: Србија памти злочиначку НАТО агресију, Срби да се окупе око Вучића

Foto: PS

Potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica izjavio je da je Pokret socijalista i danas kao i svake prethodne godine došao da položi venac i oda poštu svim herojima junačke odbrane kao i svim nedužnim žrtvama zločinačke agresije NATO-a. 

- Na današnji dan pre 24 godine 19 najbogatijih i najmoćnijih zemalja sveta je protivno svim normama međunarodnog prava i bez saglasnosti SBUN-a izvršilo oružanu agresiju na jednu suverenu i miroljubivu zemlju. Sedamdeset osam dana su nas besomučno bombardovali rušeći i uništavajući sve ono što je generacijama stvarano, ubijajući na hiljade nedužnih civila. Iskoristio bih priliku da sve građane pozovem da danas kao i te 1999. godine budemo jedinstveni i složni, pošto samo tako Srbija može biti stabilna i jaka i samo tako možemo zaštititi i odbraniti sve nacionalne interese. Samo naše jedinstvo i podrška političkoj borbi državnog rukovodstva i predsednika Aleksandra Vučić garant su da će Kosovo i Metohija ostati u Srbiji, kao i da će srpski narod opstati na prostoru Kosova i Metohije - poručio je potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica.

BONUS VIDEO: OGLASILE SE SIRENE U KRUŠEVCU - Pod NATO bombama su stradali civili, mostovi, kuće

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!