"MISLILI STE - NAUČIĆEMO IH PAMETI" Vučić poručio - "I dalje postoji jedan mali prkosni narod u srcu Evrope koji ne da na sebe i svoju zemlju"

Novosti onlajn

24. 03. 2023. u 19:45

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas narodu okupljenom na Trgu Svetog Đorđa u Somboru, na centralnoj državnoj manifestaciji povodom obeležavanja Dana sećanja na stradale u NATO agresiji 1999. godine.

МИСЛИЛИ СТЕ - НАУЧИЋЕМО ИХ ПАМЕТИ Вучић поручио - И даље постоји један мали пркосни народ у срцу Европе који не да на себе и своју земљу

Foto: RTS

- Mislili ste naučićemo ih pameti. Kidali ste nam deo tela sve vreme. Jel ste nas naučili pameti? Ja vam kažem: Niste. Ponosni i prkosni srpski duh lomili ste i lomili i nikada ga niste slomili i nikada ga nećete slomiti. I danas kada nas pritiskate, kada tražite da damo opravdanje za sve ono što ste neopravdano učinili ovoj zemlji, kada tražite od nas da se saglasimo sa tim da i niste tako strašno pogrešili kada ste te zločine nad ovim narodom činili, govorite nam i govorite: Pa, gledajte u budućnost. Hoćemo, gledamo u budućnost, zato imamo mir i čuvamo mir i zato nećemo da imamo sukobe ni sa Albancima, ni sa Bošnjacima, ni sa Hrvatima ni sa bilo kim ni sa vama velikim i moćnim, vas 19 na jednoga. Džentlmenski, fer, onako kako samo vi umete i onda se čudite zašto i dalje postoji jedan mali prkosni narod u srcu Evrope koji ne da na sebe i čuva svoju zemlju - poručio je predsednik. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Foto: RTS

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (281)

SOCIJALNA PRAVDA: Izazovi i rešenja za prevazilaženje siromaštva i socijalne isključenosti