BOŽIĆ: Najpre moraju da izvade brvno iz svog oka, kako bi videli trn u tuđem oku

Novosti online

08. 05. 2023. u 18:05

SANDRA Božić izjavila je da je da se opozicija upustila u nerazuman potez stavljajući političke interese iznad nedužno prolivene dečije krvi.

БОЖИЋ: Најпре морају да изваде брвно из свог ока, како би видели трн у туђем оку

Foto privatna arhiva

- Ne postoje reči kojima bi se opisala sramotna ideja organizovanja protesta i omalovažavanja žrtava, zloupotrebom u političke svrhe. Ne smemo da dozvolimo da takve stvari postanu normalnost, zbog toga je najbitnije da se radi na konkretnim rešenjima koje je predsednik Vučić predložio, a Vlada usvojila. Neke granice moraju da se poštuju, a opozicija ih je prešla kada se upustila u ovako nerazuman potez, stavljajuci političke interese iznad nedužno prolivene dečije krvi - rekla je Božić.

- Najpre moraju da izvade brvno iz svog oka, kako bi videli trn u tuđem oku. To je licemerje koje oni jasno pokazuju kriveći Aleksandra Vučića za sve što se dešava, bez ikakvog rešenja - pa čak i u ovim situacijama kada je najpotrebnije da cela Srbija bude ujedinjena u neizmernom bolu koji svi osećamo prema žrtvama dva stravična masakra - dodala je Sandra Božić.

BONUS VIDEO: TRI BELA KOVČEGA: Dubona se oprašta od svoje dece

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove