DAČIĆ: SPS će se zajedno sa koalicionim partnerima odazvati pozivu Vučića i učestvovaćemo na skupu 26. maja

Novosti online

09. 05. 2023. u 22:02

PREDSEDNIK Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je da će se i njegova stranka i koalicioni partneri odazvati pozivu srpskog lidera Aleksandra Vučića za najveći skup ispred Narodne skupštine 26. maja.

ДАЧИЋ: СПС ће се заједно са коалиционим партнерима одазвати позиву Вучића и учествоваћемо на скупу 26. маја

Foto: Milena Anđela

- I ja lično i Socijalistička partija Srbije, kao i naši koalicioni partneri Jedinstvena Srbija I Zeleni Srbije, odazvaćemo se pozivu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i učestvovaćemo na najavljenom velikom narodnom skupu 26. maja, na kojem će se okupiti svi oni koji žele dobro Srbiji i svim našim građanima. Srbiji je u ovim teškim trenucima potrebno narodno jedinstvo i politička stabilnost, suprotno želji svih neprijatelja Srbije, koji promovišu sukobe i nasilje i koji bi da Srbiju vrate nazad. Ujedinjenu Srbiju niko ne može da pobedi - rekao je Dačić.

(Informer)

BONUS VIDEO: Vučić najavio skup 26. maja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!