DECA NA ČELU POVORKE: Mirna protestna šetnja u Kosovskoj Mitrovici zbog hapšenja Miluna Milenkovića (VIDEO)

D.Z.

14. 06. 2023. u 13:54

U KOSOVSKOJ Mitrovici u toku je masovna mirna protestna šetnja zbog brutalnog i neosnovanog hapšenja Miluna Milenkovića Luneta od strane tzv. kosovske policije.

ДЕЦА НА ЧЕЛУ ПОВОРКЕ: Мирна протестна шетња у Косовској Митровици због хапшења Милуна Миленковића (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Na čelu povorke su deca Kik-boks kluba „Kosovska Mitrovica” kojem je Lune pripadao i godinama trenirao generacije uspešnih sportista. U povorci su i brojni građani, sportisti, njegovi prijatelji...

Mališani i omladinci koje je trenirao obučeni su u sportske komplete kik-boks kluba, a sa sobom nose trofeje i medalje koje su s njim i klubom osvajali, želeći da i na taj način pokažu da Lune nema nikakav kriminalni dosije već najviša odličja i pehare kao vrhunski sportista.

Oni su skandirali „Vratite nam trenera” i poslali mu snažan aplauz za sve što je za njih učinio.

Na skup podrške za Luneta pozvao je Sportski savez Kosova i Metohije, a odazvali su mu se brojni sugrađani koji su oko 13.30 sati počeli da se okupljaju ispred spomenika Caru Lazaru u centru Kosovske Mitrovice. Planirano je da šetnja za Luneta ide rutom do njegove kuće, u blizini Tehničke škole.

- Lune je zadužio sve nas, zadužio je naš grad i našu zemlju. Najmanje što možemo je da pružimo podršku Lunetu! U 13.30 okupljanje, a onda ulicom Lole Ribara idemo do raskrsnice kod Tehničke škole da gromoglasnim aplauzom pružimo podršku Lunetu i njegovoj porodici i tu se šetnja završava. Nisi sam, treneru! – stoji u pozivu Sportskog saveza KiM.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove