LIDER Pokreta "Evropa sad" Milojko Spajić, koji se sprema za useljenje u podgorički kabinet s natpisom "premijer Crne Gore", u svoj budući ministarski tim uključio je kadrove iz svoje stranke, Demokrate i manjinske partije - Bošnjačku, Hrvatsku građansku inicijativu i dve albanske koalicije i partije.

ja

15.07.2023. 19:10

Nejedinstvo i izlizane politicke face, dovode do ovoga. 15% kad osvojis na izborima, u zemlji gde si do juce imao 90% Srba, onda nisi ni za sta!

Ivana

15.07.2023. 20:03

Realna politika je kompromis između željenog i mogućeg. Ako jedna stranka istakne kao prioritet političku odluku koja bi uticala na drastičnu promenu spoljne politike Crne Gore, naravno da neće biti pozvana u Vladu jer bi to samoj Crnoj Gori napravilo problem kako u unutrašnjim odnosima tako i u međunarodnim. Svakoj političkoj stranci bi trebalo da prioritet bude bolji život građana i ekonomski razvoj države, a to izgleda srpskim strankama nije važno. Zato i nisu u Vladi.

Milan

15.07.2023. 20:42

Sramotno šta se dešava u Crnoj Gori .Buduća pozicija nikada ne bi srušila korumpirani režim pomoći srpskih partija.Srpski narod da nema nijednog ministra pa to je apsurd.Toliko o suverenosti Crne Gore.Verujem da to nije lični stav ni mandatara ni predsednika, ali su verovatno nečim ili ucenjeni ili pridobijeni

Milo

16.07.2023. 00:07

Pa ides u tudju zemlju za bolji zivot i mislis da ti je tu srbija, onda ne da ste u vladu nego da je prava drzava CG treba sve te gamad proterat iz drzave !

dragan75

16.07.2023. 13:47

USE I U SVOJE KLJUSE BRACO SRBI. CRNU GORU I TAJ NAROD TREBA ZABORAVITI KAO STO ONI RADE. VISE NIJE BRATSKA ZEMLJA VEC IZDAJNICKA I NEPRIJATELJSKA. SRBE CUVATI I BITI UZ NJIH ,OSTALO ZABORAVITI. I NJIMA DOLAZI JOS MALO KOSOVO U CRNOJ GORI UZECE IM SIPTARI SVE.

ISTINA

16.07.2023. 14:03

Srba u Crnoj Gori ima vise od 30%,skoro vise nego Montenegrina ali dzabe vec dugo vremena nemaju nikakva prava a bogami ovaj mali Milo je dosao po zadatku da imaju jos manje prava i sloboda.Kako bi se rekli sjasio murta a uzjasio kurta.Srbi pod hitno trebaju povuci radikalne poteze inace bit ce potpuno izopsteni iz politickog zivota,sto je pocetak njihovog kraja u Crnoj Gori,pa kom obojci kom opanci,dosta je bilo!

Ljubica

16.07.2023. 14:05

@ Milo Onda treba i Srbija tako sa svima da postupi, koji dodju i traže ne da imaju političke predstavnike, nego da oni odlučuju.Inače niko od vas nije gadljiv ni na srpski hleb, ni pare, samo na to da budemo ravnopravni.

GRAĐANSKI

17.07.2023. 07:58

A, ko su iz Milojkove partije "Evropa sad" i iz "Demokrata" nego sve sami Srbalji-Prokletosavci-Grobolupežine?! Bili ste (vi u Srbiji) i ostali lažave Pestokupljevine i Gabelji!