PRIŠTINA NE POŠTUJE DOGOVOR: Opština Štrpce prekida saradnju sa Agencijom za privatizaciju lažne države

Novosti online

06. 07. 2023. u 15:39

RUKOVODSTVO Opštine Štrpce na čelu sa predsednikom Dalibor Jevtićem donelo je odluku da, usled nepoštovanja dogovora od strane Agencije za privatizaciju, zamrzne svaku saradnju sa ovom institucijom, o čemu su i pismenim putem jutros obavešteni.

ПРИШТИНА НЕ ПОШТУЈЕ ДОГОВОР: Општина Штрпце прекида сарадњу са Агенцијом за приватизацију лажне државе

Jevtić

- U cilju prave i pune transparetnosti i kako bi građani opštine Štrpce bili upoznati sa istinom ovim putem ističemo da je u Agenciji za privatizaciju po direktivi Aljbina Kurtija, uz direktan uticaj Nenada Rašića, došlo do imenovanja novih članova Upravnog odbora "Brezovica", tačnije dva člana ispred srpske zajednice, dok je iz redova albanske zajednice jedan od dvojice novih članova stanovnik Južne Mitrovice iako je jedna od tačaka dogovora bila da svi članovi borda treba da budu stanovnici opštine Štrpce - navedeno je na Fejsbuk stranici Opštine Štrpce. 

Dodaju da će takođe Opština kao institucija dalje postupati po ovom pitanju analizirajući informacije koje su dobili od strane građana u vezi sa samim procesom izbora članova UO usled indicija da je bilo i falsifikovanja dokumenata od strane pojedinih kandidata, sada članova UO Brezovica. 

- Dodatno, Opština je informisala međunarodne predstavnike sa ovom novom još jednom u nizu jednostranom političkom odlukom vlade (tzv.) Kosova koja za cilj ima dodatnu destabilizaciju situaciju u opštini Štrpce. Opština Štrpce ne priznaje i neće imati nikakvu saradnju sa novim UO Brezovica i sa druge strane biće u potpunosti uz radnike i rukovodstvo ovog preduzeća, baš onako kako je i sam predsednik Jevtić to i obećao u razgovoru sa radnicima decembra 2021. godine. Pozivamo još jednom da Agencija poništi odluku koja je doneta i, zarad stabilnosti i dalje saradnje, da se vrati dogovoru postignutom u decembru 2021. godine - navedeno je u objavi. 

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)