VUČEVIĆ OBIŠAO PRIVREDNO DRUŠTVO "BORBENI SLOŽENI SISTEMI": Ministru predstavljeni "nora, "lazar", "miloš" i "lazanski"

Novosti online

07. 07. 2023. u 15:45

MINISTAR odbrane Miloš Vučević obišao je privredno društvo "Borbeni složeni sistemi D.O.O." u Velikoj Plani.

ВУЧЕВИЋ ОБИШАО ПРИВРЕДНО ДРУШТВО БОРБЕНИ СЛОЖЕНИ СИСТЕМИ: Министру представљени нора, лазар, милош и лазански

Foto: MO

Tom prilikom, ministar Vučević sastao se sa rukovodstvom tog privrednog društva i predstavnicima javnog preduzeća "Jugoimport-SDPR" sa kojima je razgovarao o poslovanju, stepenu realizacije ugovorenih projekata i planovima za buduću saradnju sa Ministarstvom odbrane.

Nakon sastanka, ministar Vučević obišao je pogone za mašinsku obradu metala, lasersko sečenje i deformaciju, proizvodne pogone, kao i pogon "Cevara". Ministar Vučević razgovarao je sa zaposlenima u "Borbenim složenim sistemima" i uverio se da se sva sredstva proizvode u skladu s potrebama Vojske Srbije.

Tokom današnjeg obilaska, rukovodstvo fabrike predstavilo je ministru Vučeviću deo proizvodnog programa preduzeća "Jugoimport-SDPR" - samohodnu top-haubicu "nora", oklopna vozila "lazar" i "miloš", kao i vozilo "lazanski".

Današnjem obilasku prisustvovali su pomoćnik ministra za materijalne resurse dr Nenad Miloradović i šef Kabineta ministra odbrane brigadni general Goran Momčilović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (86)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja