ŠOLAKOV MEDIJ NE ZNA VIŠE ŠTA JE GDE SLAGAO: Da ne može da ugrozi život Aleksandra Vulina i njegove porodice - moglo bi biti i smešno

Novosti onlajn

17. 07. 2023. u 16:11

DA LAŽI medija Dragana Šolaka ponekad ne znaju za granice najbolje pokazuje primer dva teksta objavljena u razmaku od dve godine, a u kojima se iznose potpuno oprečne informacije. I u jednom i u drugom slučaju u pitanju je najteže optužbe i laži na račun direktora BIA Aleksandra Vulina.

ШОЛАКОВ МЕДИЈ НЕ ЗНА ВИШЕ ШТА ЈЕ ГДЕ СЛАГАО: Да не може да угрози живот Александра Вулина и његове породице - могло би бити и смешно

Aleksandar Vulin, Foto Tanjug

Da nisu u pitanju najteže laži koje mogu da ugroze život Aleksandra Vulina i njegove porodice, ovakav neprofesionalizam Šolakovih medija, mogao bi možda biti i smešan. 

Naime, 17.oktobra 2022. "Nova S" objavila je tekst sa naslovom "Belivuk priznao da mu je čovek za vezu sa Vučićem bio Vulin!". Podsećanja radi, Veljko Belivuk povezuje se sa kavačkim klanom. 

Danas, 17. jula 2023, "Nova S" objvljuje tekst sa potpuno oprečnim tvrdnjama pod nazivom "Vulin pod lupom zbog kontakata sa „ŠKALjARCIMA“.

Dakle, čitalac ovog Šolakovog tabloida može da zaključi da, prema lažima koje propagira ovaj medij, Vulin radi i za škaljarce i za kavčane, bez obzira na to što se ova dva klana međusobno ubijaju do istrebljenja. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)