RADNIK TELEKOMA KOG JE UHAPSIO KURTI NAPOKON NA SLOBODI: Oglasio se njegov otac - položeno jemstvo, braniće se sa slobode

D. Z.

19. 07. 2023. u 14:36

UROŠU Vukašinoviću (28), radniku Telekoma iz Leposavića koji je uhapšen 19. juna pod optužbom za navodni napad na novinare, danas je ukinut pritvor. Prema rečima advokata Nebojše Vlajića, Vukašinoviću je omogućeno da se brani sa slobode uz jemstvo, a u toku su formalnosti oko uplate, dok će Uroš u popodnevnim satima biti kod svoje kuće.

РАДНИК ТЕЛЕКОМА КОГ ЈЕ УХАПСИО КУРТИ НАПОКОН НА СЛОБОДИ: Огласио се његов отац - положено јемство, браниће се са слободе

foto privatna arhiva

- Presrećni smo, zaista, čekamo da se obave sve formalnosti oko uplate jemstva, odnosno da novac legne na račun, a ispred zatvora u Podujevu je Uroševa devojka koja ga čeka kolima i koja će ga dovesti kući - rekao je "Novostima" Urošev otac Radomir.

Inače, pre Uroša zbog istog navodnog krivičnog dela napada na novinare, tj. huliganizam u pritvoru su bili Nemanja Vlašković iz Leposavića i Dalibor Spasić iz Kosovske Mitrovice, koji su oslobođeni u prethodnih nekoliko dana, dok su u pritvoru visokog rizika u Grdovcu kod Podujeva i dalje uhapšeni Dušan Obrenović, Nenad Orlović i Milun Milenković Lune, koji su uhapšeni tokom poslednje krize na severu Kosova i Metohije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori