NEVENA ĐURIĆ: Ponoš podvrgava ruglu sve građane Srbije

Novosti online

09. 09. 2023. u 17:55

NEVENA Đurić iz SNS oglasila se saopštenjem i poručila da se naprednjaci istinski raduju izborima.

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Понош подвргава руглу све грађане Србије

Foto: SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

Zdravko Ponoš danas - u još jednoj epizodi prosipanja svoje plitke pameti. Uz to, najsramnije, podvrgava ruglu sve građane Srbije!

Od takvog bednika - drugo se i ne očekuje!

Na temu sirotinje može da govori samo o tome kako je doveo srpsku vojsku do stepena najveće sirotinje, sveo je na nivo starog gvožđa, a najslavnije i najzaslužnije je prevremeno penzionisao.

Sirotinja u duši - kakve nema: kad je mogao sopstveni narod da ostavi na milost i nemilost neprijateljima, a on pobegne na sigurno.

Mi iz Srpske napredne stranke izbore volimo i od istih nikada nismo bežali! Ali, svi vi iz tzv. opozicije znate da narod ne može očima da vas vidi i ni sami sa sobom ne možete da se dogovorite šta ćete i kako! Čas hoćete izbore, pa nećete, pa ove hoćete, ali one druge nećete, i tako u nedogled! Mi, naprednjaci im se od sveg srca radujemo, a za vas će to biti samo još veći poraz. Doduše, još samo jedan u nizu!

Čak su i Šolakovi mediji primetili koliko često govorite o smrti predsednika Republike Srbije. To je vama jedna od omiljenih tema.

Da - priželjkujete njegovu smrt, smrt njegove dece i cele porodice. Jer - drugačije ne možete da ga slomite i pobedite.

Da - govorite o tome kako je njegov život nebitan! To što mislite o njemu - mislite o velikoj većini pristojnih građana Srbije! Vi ste samo sebi bitni!

Niste zaobišli ni na trenutak čak ni Danila i Milicu koji imaju samo oca! Bez trunke ljudskosti i sa ogromnom dozom mržnje se ophodite prema toj deci!

To nije vid političke borbe! To je poslednji trzaj nemoćnih političara u pokušaju a rušitelja i uništitelja po vokaciji! To je odlika oholih i pohlepnih koji u svom pohodu na vlast ne biraju sredstva. Baš takav je dezerter Ponoš.

Iz kandži takvih smo se oslobodili još 2012. godine, i odlučno smo rešeni da se tamo nikada ne vratimo! Pokazaćemo to na izborima, kojima se jedino mi naprednjaci istinski radujemo!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)