PREDSEDNIK VUČIĆ O DOGAĐAJIMA PRETHODNE NEDELJE: Insistiramo na miru i dijalogu, ukazaćemo da smo nedvosmisleno uz naš narod na KiM

Novosti online

10. 09. 2023. u 10:46

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na svom Instagram nalogu da za četiri dana slede važni razgovori u Briselu i da će Beograd, kao i do sada, da insistira na miru i dijalogu i da ukaže na to da je nedvosmisleno uz svoj narod sa Kosova i Metohije.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ О ДОГАЂАЈИМА ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ: Инсистирамо на миру и дијалогу, указаћемо да смо недвосмислено уз наш народ на КиМ

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

 - Dok čekamo vesti iz Manile i Njujorka, sumiramo ovu nedelju, koju su, bez sumnje, obeležili sportski uspesi, prvenstveno srpskih odbojkašica, kao i basketaša i košarkaša. Kako na terenu, tako i van njega, nastavljamo svim srcem da se borimo za našu Srbiju i njene interese. Već za četiri dana nas očekuju važni razgovori u Briselu. Mi ćemo, kao i do sada, da insistiramo na miru i dijalogu i ukažemo na to da smo nedvosmisleno uz naš narod sa KiM - naveo je Vučić na Instagram nalogu na kom se osvrnuo na najvažnije događaje iz prethodne nedelje.

 

Kako je naveo, i u ovim teškim vremenima, još jednom je pokazano da država brine o svim svojim građanima i da razume brige i probleme sa kojima se susreću.

 - Zato bez stajanja, naporno i vredno radimo, kako bi uslovi života bili što bolji. Samo tako možemo da očekujemo velike rezultate. Na to su nas podsetili naši sportisti! Baš kao što sam rekao i najmlađim oficirima Vojske Srbije - sebe, svoj narod i zemlju možemo da sačuvamo samo snagom, hrabrošću, marljivošću, odgovornošću i ozbiljnošću - poruke su predsednika Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo