ANDRIJA I MIHAJLO NA METI KURTIJEVE POLICIJE: Oglasili se advokati pretučenih mladića na KiM

D. Z.

15. 09. 2023. u 13:10

BRAĆA Andrija (24) i Mihajlo (19) Micić iz Gračanice, koji su posle saobraćajnog prekršaja bili na meti pripadnika tzv. kosovske policije, pri čemu je mlađi brat brutalno pretučen, i dalje su pod lekarskim nadzorom.

АНДРИЈА И МИХАЈЛО НА МЕТИ КУРТИЈЕВЕ ПОЛИЦИЈЕ: Огласили се адвокати претучених младића на КиМ

Foto: Facebook

Andrija je u bolnici u Lapljem Selu, a Mihajlo koji je zadobio povrede ramena, rebara i kolena u bolnici u Gračanici, gde su, takođe, pod nadzorom policije.

Njih je posetio advokat Ljubinko Todorović koji zastupa mlađeg, teže pretučenog brata i koji je potvrdio da im je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

- Potom bi trebalo da dobijemo sudski poziv, ali je neizvesno da li će suđenje biti u odeljenju Opštinskog suda u Gračanici - rekao je danas advokat Todorović.

Advokatica Jovana Filipović koja zastupa Andriju istakla je da je najbitnije da srpski mladići budu zdravstveno dobro, dok bi slučajem, kako je naglasila, trebalo da se pozabave svi, počev od policijskog inspektorata, suda i tužilaštva.

Foto: D. Z.

Advokat Ljubinko Todorović

- Videćemo kako će se proces odvijati dalje, ali se nadam da će ovo biti primer kada su u pitanju slučajevi prebijanja dece - kazala je advokatica Filipović.

Inače advokate za napadnute mladiće  je angažovala Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)