NASTAVLJA SE PROCES PRIKLJUČENJA TZV. KOSOVA SAVETU EVROPE: Bakojani dolazi u Prištinu i Beograd

S.S.R.

15. 09. 2023. u 13:11

PROCES priključenja lažne države Kosovo Savetu Evrope se nastavlja, pa je na sastanku Komiteta za politička pitanja i demokratiju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, koji je održan u Parizu 11. septembra, izvestilac Dora Bakojani dobila saglasnost komiteta da poseti Beograd, Prištinu i Brisel radi utvrđivanja činjenica, potvrđeno je "Novostima".

НАСТАВЉА СЕ ПРОЦЕС ПРИКЉУЧЕЊА ТЗВ. КОСОВА САВЕТУ ЕВРОПЕ: Бакојани долази у Приштину и Београд

Foto: Savet Evrope/Ellen Vuibauk

Datumi dolaska još nisu utvrđeni. Kako je izvestilac Dora Bakojani usmeno najavila, ona planira posete odmah nakon što Biro Skupštine objavi izveštaj pravnika PSSE koji će posetiti Prištinu od 24. do 27. septembra. 

Inače, tzv. Kosovo je u aprilu ove godine mimo svih međunarodnih pravila apliciralo za članstvo i njihov zahtev je prihvaćen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!