KURTI SE ŽALIO NA LAJČAKA ZAPADNIM SILAMA Lažni premijer tvrdi: Iskrivio je proces, stavlja kola ispred konja

Novosti Onlajn

18. 09. 2023. u 14:26

PREMIJER privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti saopštio je da je poslao pismo sa obrazloženjem nemačkom kancelaru Olafu Šolcu, francuskom predsedniku Emanuelu Makronu, italijanskoj premijerki Đorđi Meloni i američkom sekretaru Antoniju Blinkenu u vezi sa dijalogom održanim 14. septembra u Briselu.

КУРТИ СЕ ЖАЛИО НА ЛАЈЧАКА ЗАПАДНИМ СИЛАМА Лажни премијер тврди: Искривио је процес, ставља кола испред коња

Foto: Profimedia

Kurti je rekao da je u pismu naveo da izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak ne vodi proces kako treba.

- Prvo što sam uradio 15. septembra je to da sam poslao pismo sa obrazloženjem u Pariz, Berlin, Rim i Vašington. Pariz i Berlin su potvrdili da su prihvatili pismo. Zato sam poslao pismo i kancelaru Šolcu, predsedniku Makronu, premijerki Meloni i sekretaru Blinkenu. Ovde imamo posla sa izaslanikom koji je iskrivio proces, ne fokusirajući se na potpunu primenu osnovnog sporazuma, već dozvoljavajući da se kola stave ispred konja - rekao je Kurti.

BONUS VIDEO: SRBI TREBA DA PLATE I PATE - Ovako je Kurti pretio Srbima iz centra EU

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (33)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima