U LOV NA SRBE UZ PESME U ČAST OVK: Skandalozan snimak - Kurtijeva policija slušala ove pesme tokom akcije kod manastira Banjska

Novosti online

24. 09. 2023. u 23:26

PRIPADNICI Specijalne jedinice tzv. Kosovske policije su tokom današanje akcije na severu Kosova slušali pesme posvećene OVK, prenosi Gazeta Blic.

У ЛОВ НА СРБЕ УЗ ПЕСМЕ У ЧАСТ ОВК: Скандалозан снимак - Куртијева полиција слушала ове песме током акције код манастира Бањска

Foto: Facebook/Kanal10

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, čuje se da su kosovski specijalci u akciju krenuli uz pesme u čast OVK.

"Ne, Ljuanova puška nije mrtva, imamo živu OVK", odjekivalo je u oklopnim kolima Specijalne jedinice policije.

 

Podsetimo, u današnjem sukobu na Kosovu i Metohiju do kog je dovela politika Aljbina Kurtija, poginuo je jedan kosovski policajac, a ubijeno je troje Srba sa severa. Do sukoba je došlo kada su Srbi sa severa KiM postavili barikade kod Banjske. Kurtijevi policajci došli su na sever da uklanjaju barikade i sukobili se sa Srbima. Tada je poginuo jedan kosovski policajac. Za samo nešto više od sat vremena grupu Srba opkružili su Kurtijevi policajci i na surov način likvidirali trojicu Srba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)