PRIŠTINA BI DA BUDE UKRAJINA: Vučić - Gluposti, nismo mi cepali deo nečije zemlje već oni našu

Novosti online

02. 10. 2023. u 21:35

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar VUčić obraća se građanima na tv Hepi povodom događaja na Kosovu i Metohiji u selu Banjska. On je govoreći o ulozi Prištine rekao da su zamenili teze kada su pominjali Donbas i Krim.

ПРИШТИНА БИ ДА БУДЕ УКРАЈИНА: Вучић - Глупости, нисмо ми цепали део нечије земље већ они нашу

Foto: Printskrin TV Hepi

On je dodao da su iz Prištine govorili o Donbasu i Krimu, na šta je rekao da su to gluposti, i da nije on cepao deo nečije zemlje.

- Vi otcepljujete deo naše teritorije. Obrnuli su igricu, i baš ih briga, sve su okrenuli naopačke. To je ono što sam rekao u UN, nema principa nikakvih, ni načela. Nema tu velike filozofije. To je nešto što je od presudnog značaja. Kažu da su imali obuku u privatnom imanju Milana Radoičića, na Kopaoniku. Šta sada sa tim, ima čovek privatno imanje - kazao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!