"DA NIJE TUŽNO, BILO BI TRAGIČNO" Bulatović: Dok se Vučić bori za Srbiju i naš narod, opozicija pomaže Kurtiju

Novosti online

03. 10. 2023. u 15:36

NAKON tragičnog događaja koji se odigrao 24. septembra na Kosovu kod manastira Banjska, svedoci smo mudrih diplomatskih poteza koje predsednik Srbije Aleksandar Vučić svakodnevno povlači, kao i velikih napora koje ulaže kako bi sačuvao ono što je sada najvažnije za našu zemlju, a to je upravo mir, u vremenu kada neprijatelj na Kosovu radi sve kako bi isprovocirao nove sukobe, kaže samostalni narodni poslanik Dejan Bulatović.

ДА НИЈЕ ТУЖНО, БИЛО БИ ТРАГИЧНО Булатовић: Док се Вучић бори за Србију и наш народ, опозиција помаже Куртију

Foto: Printscreen/Jutjub/Dnevnik

- I dok predsednik Vučić sprečava novo krvoproliće, bivši režim koji sebe naziva opozicijom uporno i naravno bezuspešno pokušava iz kruga dvojke da ruši legitimno ustanovljen državni poredak, a sve sa idejom da po svaku cenu dosegne cenzus od 3%. Da nije tužno, bilo bi tragično - dodaje Bulatović.

- Svakim svojim nastupom, predsednik Vučić iskazuje jasan i nedvosmislen stav da Srbija insistira na miru i na smanjivanju tenzija koje neprijateljska strana podgreva, potpomognuta zapaljivom i neodgovornom retorikom srpske opozicije. Verujem da smo jedinstven primer u svetu da opozicija radi na rušenju i rasparčavanju sopstvene zemlje. Onako kako parčaju svoje stranke isto tako bi uradili i sa Srbijom - upozorio je poslanik.

- Iskoristiću ovu priliku da još jednom javno uputim podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, duboko uveren da će se ubuduće, kao i do sada, mudro nositi sa svim izazovima i pritiscima koji dolaze kako spolja, tako i unutar same Srbije. Nažalost, pokazalo se da je najveći neprijatelj Srbije upravo opozicija, koja je nesposobna da na legitiman način dobije podršku građana, pribegla nasilju i lažima koje svakodnevno plasiraju putem svojih medija i glasnogovornika. Istorija će vrlo dobro zapamtiti da je Aljbin Kurti najveću podršku u razaranju Srbije dobio upravo iz Beograda od opozicije koju predstavljaju Marinika Tepić, Radomir Lazović i Srđan Milivojević - zaključio je Bulatović.

 
BONUS VIDEO: NAPETO U STEJT DEPARTMENTU: Srpska novinarka postavila Mileru nezgodno pitanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije