ZABITI SRBIJI NOŽ U LEĐA PO SVAKU CENU: Lažne patriote i prozapadna opozicija na zajedničkom zadatku

A.N.

03. 10. 2023. u 19:47

OPOZICIJA u Srbiji u danima najtežim za državu pokazala je svoje lice. U momentima kada je cela zemlja ujedinjena u bolu nakon nemilih događaja i pogibije Srba u Banjskoj, pojedinci nisu prezali od toga da i u ovim okolnostima, svojoj zemlji zariju nož u leđa, i čitavo breme krivice svale na predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

ЗАБИТИ СРБИЈИ НОЖ У ЛЕЂА ПО СВАКУ ЦЕНУ: Лажне патриоте и прозападна опозиција на заједничком задатку

Foto: Novosti/Tanjug/Printskrin

S jedne strane seli su Srbiji na kičmu prozapadni opozicionari, a s druge strane obesile su se lažne patriote takmičeći se ko će se više i jače dodvoriti i postati zvezda Kurtijevih glasila iz Prištine. U ovoj grotesknoj trci pridružili su im se mediji iz Srbije svesrdno im dajući podršku. Cilj im je zajednički – pocepati Srbiju, oteti ono što joj pripada, srušiti Vučića, zauzeti poziciju, a onda zemlju vratiti u vreme kada su je uništavali dok su bili na njenom čelu.

Izjavama koje se danima nižu, ne samo da izražavaju mržnju prema šefu države, već udaraju u sopstveni narod i zemlju. I dok na karti ne bi znali da pokažu gde je Banjska na svaki način pokušavaju da zabodu nož u leđa Srbi, kako bi se dočepali debelih fotelja, te na grbači naroda živeli kao "bubreg u loju" ne radeći ništa već uništavajući fabrike, ostavljajući narod bez posla, a puneći sopstvene džepove.

Gnoje se tako izjave mržnje opozicije prema Vučiću jer upravo je on prepreka da opet počnu pljačkašku akciju sopstvenog naroda.

I gle čuda, nije njima problem Kurti koji hapsi, bije, puca na naše sunarodnike na Kosovu i Metohiji. Nevažno je njima što je 11 odsto Srba otišlo sa Kosova i Metohije od kad je Aljbin na vlasti u Prištini i što je u toku etničko čišćenje našeg naroda sa Kosmeta. Nebitni su njima i mali Stefan ranjen na Badnji dan, i upucani Dragiša Galjak. Ne mare ni za uhapšene Srbe, a po najmanje brinu što se Priština nišani i ispaljuje metke u naše sunarodnike

Vučić, koji je mesecima upozoravao Međunarodnu zajednicu i Zapad da je narod sit Kurtijevog zuluma i da ne mogu više da trpe svakodnevni teror, imao je samo jedan komentar na takvo ponašanje opozicije:

- Zabili su nož u leđa svojoj zemlji. Ok, mrzi mene zato što ne sediš u debeloj fotelji i zato što ne uživaš da radiš dva sata dnevno, a da živiš kao bubreg u loju. Ok, za to sam ti ja kriv. Osuđuj mene. A što udaraš zemlju?!

Ipak, nastavili su i danas, pa je jasno da Priština ima podršku i beogradskih medija u rukama opozicije i političara kojima su Srbi krivci za ono što se desilo u Banjskoj.

- Imali su podršku onih koji nikada nisu vodili računa o svom narodu. Pogledajte dobro kako se ponašaju Kurti, i kako se ponaša Nova S, N1, Danas... Sve je to isto. Pogledajte kako su pisali o sastancima u Briselu. Kažu "nervozni Vučić i smireni Kurti" o sastanku na kom se vidi da Kurti ne može u oči da me pogleda - razobličio je Vučić u emisiji Ćirilica sve ono što rade.

Ustali su, dakle,  protiv srpskog roda svi - i NATO generali, i ostaci bivšeg DOS-a, ali i lažne patriote. Pa tako umesto da stanu uz Srbe i rade sve kako bi Međunaroda zajednica reagovala na teror i haos koji Kurti pravi, opozicija se okrenuta ka tome da situaciju napravi još gorom, pa čak i „prizove“ sankcije Zapada Srbiji zbog svega što se desilo u Banjskoj, kako bi dokazali da su oni "u pravu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (36)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom