TERZIĆ PORUČIO: Glas za Jovanovića je glas za Đilasa

Novosti online

28. 10. 2023. u 16:07

MILOŠ Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, izjavio je kako će Miloš Jovanović prihvatiti i "Đilasovu politiku koja propagira nezavisnost lažne države i iseljavanje Srba sa KiM" sve zarad fotelje i vlasti.

ТЕРЗИЋ ПОРУЧИО: Глас за Јовановића је глас за Ђиласа

Foto: SNS

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Uvek su lažne patriote iz DSS-a držale otvorena vrata za saradnju sa levo-liberalnim i drugosrbijanskim krugovima koji otvoreno stigmatizuju srpski narod i nameću mu žig kolektivne krivice. Prihvatiće Miloš Jovanović i Đilasovu politiku koja propagira nezavisnost lažne države i iseljavanje Srba sa KiM koje je predlagao Dragan Đilas, a sve zarad fotelja, funkcija i vlasti. I nema tu nikakvih uslova koje Jovanović navodno postavlja, niti ideologije, jer su svi potpuno isti i pod kontrolom Šolaka i Đilasa.

Činjenice ukazuju na to da im nedostaje ono vreme kada su u udruženom poduhvatu čitavih 12 godina razarali srpsku državu, ekonomski vojno i politički i doveli je na rub bankrota, a pola miliona ljudi oterali na ulicu i ostavili bez posla. Sada se ponovo udružuju i stvaraju novi DOS uz mustru za revoluciju Srđe Popovića. Isti oni koji su 2000-te godine ujedinili Đinđića i Koštunicu, ujedinjuju danas Jovanovića i Grbovića, a sve sa ciljem kako bi Srbija vodila nečiju tuđu politiku.

Pisani tragovi njihovog dolaska na vlast ne postoje, jer su izborni materijal 2000-te godine zapalili. I kako su došli na vlast tako su i vladali. Prihvatili su svaki ultimatum od strane zapadnih mentora koji su ih nametnuli narodu preko ulice i sprovodili sve šta se od njih tražilo, počevši od oslobađanja Aljbina Kurtija i braće Mazreku, preko gaženja srpskih nacionalnih interesa na KiM i u Crnoj Gori, pa sve do izručenja celog srpskog vojnog i političkog rukovodstva Hagu.

Sada smeta i lažnim desničarima iz Novog DSS-a, ali i pravim autošovinistima nezavisna, suverena i slobodarska politika imuna na uticaje spolja koju Srbija vodi zahvaljujući Aleksandru Vučiću. Svi zahtevi Miloša Jovanovića i njegovih kolega iz prozapadne opozicije svode se na to da Šolak dobije nacionalnu frekfenciju, a oni fotelje u prelaznoj vladi koju bi vodio neko spolja. 

Ipak, ne smeta Jovanoviću to što je Grbović nedavno izjavio da je dobro prihvatiti francusko-nemački plan za KiM, a ni to što je Grbovićev PSG glasao za prijem Tačijeve stranke u Organizaciju liberalnih partija jugoistočne Evrope. Njemu je zadatak da pomogne u stvaranju novog DOS-a, a za uzvrat će Đilas ponovo da krade, samo ovog pute ne samo za sebe, već za sve njih.

Očigledno je Jovanović izabrao tamnu stranu politike u Srbiji, a svaki njegov novi potez iz dana u dan otvara oči građanima Srbije i dokazuje da je glas za Novi DSS i Miloša Jovanovića glas za Novi DOS i Dragana Đilasa i da shodno navedenom, između njih nema apsolutno nikakve razlike" istakao je Terzić.

BONUS VIDEO: OVAKO ŠOLAKOVI MEDIJI VELIČAJU VJOSU OSMANI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)