TERZIĆ: Cenu Đilasovog lopovluka plaćali su građani Srbije

Novosti Onlajn

26. 10. 2023. u 19:23

MILOŠ Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, u svom novom saopštenju osvrnuo se na Dragana Đilasa.

ТЕРЗИЋ: Цену Ђиласовог лоповлука плаћали су грађани Србије

Foto: Printskrin/sns_srbija

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Cinizam i bezobrazluk lopova poput Dragana Đilasa nema granicu. Koliki je to lopov bio najbolje je u svom izveštaju opisala Verica Barać. Ipak vrhunac bezobrazluka osvedočenog tajkuna kojem su evri uvek bili bitniji od države dogodio se onda kada su na opštinskim odborima Demokratske stranke sami za sebe konstatovali da su lopovi, te stoga ne čudi njegovo priznanje o krađi 619 miliona evra.

Cenu Đilasovog lopovluka plaćali su građani Beograda i Srbije, tako što su u trenucima dok se on bogatio na muci i nesreći naroda, više od pola miliona ljudi u Srbiji ostalo je na ulici i bez posla, a obespravljeni radnici su tada uskraćeni za svoja osnovna radnička prava, sekli prste i još na sve to po direktnom nalogu Dragana Đilasa bili prebijani.

Za to vreme dok je Đilas preko svojih kompanija razarao državni i gradski budžet i otimao narodne pare koje stavljao u svoj džep, muntajući sekundama kroz saradnju sa RTS-om, pripadnici bivšeg režima su se ulagivali strancima i besomučno vređali nacionalno dostojanstvo srpskog naroda. Uz to vodili su tuđu politiku suprotno srpskim interesima, samo kako bi rasipnicima poput Đilasa obezbedili nesmetanu mogućnost za pljačku i lično bogaćenje.

U principu, ovim priznanjem je dokazano da su narodu Đilas i odurni pripadnici dosovske "elite" čitavih 12 godina skidali kožu sa leđa, smejali mu se u lice, proglašavajući svetsku ekonomsku krizu za razvojnu šansu. Od razvojne šanse dobili smo samo ekonomski bankrot, pljačkaške privatizacije i zakatančene fabrike, a narodne pare od kojih su trebale da se grade škole, bolnice, vrtići i autoputevi završavale su u džepovima Dragana Đilasa, kao i na njegovim tajnim računima širom sveta.

Upravo od tih milijardi koje je do danas oteo od naroda, sada zajedno sa Šolakom plaća sve one koji bi da se opet dokopaju državne kase i koji bi u njegovo ime ponovo da kradu. 

Dakle, potpuno je jasno sada svima u državi da je posle Dragana Đilasa ostala samo pustoš i zato je od suštinske važnosti da na sledećim izborima građani svoje poverenje daju Aleksandru Vučiću i SNS, kako bi Srbija nastavila da se podiže, da radi i da se gadi, a naš je zadatak da podsećamo građane Srbije na sva nepočinstva i lopovluka Dragana Đilasa, kako se Srbija nikada ne bi vratila u ta tamna vremena beznađa i propadanja."

BONUS VIDEO: BRNABIĆ NAKON SASTANKA SA VARHELjIJEM: Pričali smo o svim aktuelnim temama uključujući i o KiM

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)