PODRŠKA PREDSEDNIKU VUČIĆU NA EVROPSKOM PUTU SRBIJE Bulatović: Narod želi kontinuitet jake i stabilne politike i to će izbori pokazati

Novosti onlajn

31. 10. 2023. u 17:06

SAMOSTALNI narodni poslanik, Dejan Bulatović, javno je podržao predsednika Vučića i njegovi politiku na evropskom putu Srbije. On je istakao da će izbori u narednom periodu najbolje pokazati da su građani uz predsednika i njegovu politiku.

ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ НА ЕВРОПСКОМ ПУТУ СРБИЈЕ Булатовић: Народ жели континуитет јаке и стабилне политике и то ће избори показати

Foto: Printscreen/Jutjub/Dnevnik

- Povodom današnje posete predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen Srbiji, prilikom koje je obavila važne razgovore sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, a koji se tiču evropske budućnosti Srbije, namera mi je da izrazim jasnu podršku predsedniku Vučiću i njegovoj politici evropskih težnji i orijentacije, koja se ogleda u ovoj ali i brojnim drugim posetama važnih evropskih zvaničnika, koje su svojevrsna potvrda da je Srbija pod rukovodstvom Aleksandra Vučića na dobrom, evropskom putu - rekao je samostalni poslanik Dejan Bulatović.

 
- Zahvaljujući mudroj politici i odgovornim državničkim stavovima koje predsednik Vučić zastupa, svedoci smo da je Evropska Unija već duži vremenski period najveći ekonomski partner Srbije. Za razliku od današnje opozicije, koja je kao bivši režim bila jedino u stanju da naš narod i državu uvede u podanički odnos samo da bi po svaku cenu opstali na vlasti, predsednik Vučić je pokazao da je moguće graditi jake prijateljske i poslovne veze na sve četiri strane sveta, bez da Srbija bude u potčinjenom odnosu i da u ovom izazovnom periodu ostane vojno neutralna i dosledna - naglasio je Bulatović.
 
- Izbori koji će biti održani 17. decembra će, u to nemam ni najmanju sumnju, pokazati da narod Srbije želi kontinuitet jake i stabilne politike koju sprovodi Aleksandar Vučić, ali i nastavak reformi i jačanja Srbije u ekonomskom, političkom i međunarodnom segmentu. Bivši režim presvučen u današnju opoziciju može da ponudi jedino pljačku, destabilizaciju i potpuni krah sistema, u šta smo se uverili u periodu njihove vlasti od 2000. do 2012. godine. Zato su naredni izbori odlična prilika da građani kažu NE takvoj politici, a istovremeno DA Aleksandru Vučiću i njegovoj politici koja garantuje, mir, evropske integracije i poboljšanje standarda svih građana - zaključio je Bulatović.
 
 BONUS VIDEO: MALI O ER SRBIJI: To je slika i prilika napretka i uspeha naše zemlje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!