KAKO JE MILOŠ JOVANOVIĆ KUPIO PRVI STAN? Žena lidera Nove DSS ima platu 4.000 evra, a imovina koju su kupili je posebna priča (VIDEO)

Novosti Onlajn

31. 10. 2023. u 19:54

MILOŠ Jovanović, koji poseduje francuski pasoš, vodi i više nego luksuzan život, a u prilog tome govori i činjenica da se lider Nove DSS zajedno sa svojom suprugom Leticijom Erikom Jovanović skućio se u srcu prestonice.

КАКО ЈЕ МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ КУПИО ПРВИ СТАН? Жена лидера Нове ДСС има плату 4.000 евра, а имовина коју су купили је посебна прича (ВИДЕО)

Foto Tanjug

Francuski državljanin i vođa DSS-a, Miloš Jovanović, koji se u javnosti do skora predstavljao kao čovek iz naroda i borac za Kosovo i Metohiju, živi na Vračaru, a veliku pomoć u kupovini ovog i ostalih stanova koje poseduje, imao je upravo od svoje supruge.

Leticija Erika Jovanović koja je inače francuska državljanka, a za koju prijatelji tvrde da ne zna srpski jezik, u Srbiji prima platu od 4.000 evra iako od obrazovanja ima samo srednju školu, a kako su mediji prenosili, kolege je na tom poslu i ne viđaju.

Prvi stan su Jovanović i njegova supruga kupili 2007. godine, a za kupovinu ove nekretnine lider Nove DSS iskoristio je pomoć države pa ga je tako stan u blizini hrama Svetog Save na Vračaru koštao 98.000 evra.

Na ime subvencija je za kupovinu prvog stana dobio 9.473 evra, a samo nekoliko meseci nakon toga, tzv. Kosovo proglašava nezavisnost. Ubrzo nakon useljenja u novi stan, Miloševa DSS je krajem 2008. godine pala sa vlasti.

Nakon ovih činjenica postavlja se pitanje, da li treba verovati kada Miloš Jovanović kaže da se loše živi u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (74)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!