ZGRAŽAVAJU SE NAD "MEDIJSKIM PROSTAKLUKOM": Evo kakve su vulgarnosti oni emitovali u udarnom terminu na javnom servisu (VIDEO)

Novosti online

15. 11. 2023. u 11:39

PREDSEDNIK NDSS Miloš Jovanović izjavio je kako u današnje vreme vlada medijski prostakluk na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, očigledno brzo zaboravljajući na vulgarnosti koje su se pojavljivale na javnom servisu za vreme dok je premijer bio njegov stranački šef Vojislav Koštunica.

ЗГРАЖАВАЈУ СЕ НАД МЕДИЈСКИМ ПРОСТАКЛУКОМ: Ево какве су вулгарности они емитовали у ударном термину на јавном сервису (ВИДЕО)

Foto Tanjug

- Istraživanja pokazuju da mladi odlaze iz Srbije zbog izostanka vladavine prava i kvaliteta institucija. Neće da slušaju medijski prostakluk i vulgarnosti koje se serviraju sa televizija sa nacionalnom frekvencijom - rekao je Jovanović.

To kaže čovek čiji je stranački šef Vojislav Koštunica bio premijer u vreme kada je Đilas uzeo naše pare, od našeg RTS-a, da bi u udarnom terminu emitovao svoj rijaliti u kom smo gledali p.... konja u e....... u krupnom kadru!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (70)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)