"MILOŠEVIĆ NE MOŽE DA BUDE KRIV ZA BOMBARDOVANJE" Vučić: Rambuje bi svako odbio, niko na svetu ne bi to mogao da prihvati

Novosti online

11. 12. 2023. u 23:00

PREDSEDNIK Republike Srbije, Aleksandar Vučić, gostujući u emisiji "Ćirilica" na televiziji Hepi prokomentarisao je politku Slobodana Miloševića.

МИЛОШЕВИЋ НЕ МОЖЕ ДА БУДЕ КРИВ ЗА БОМБАРДОВАЊЕ Вучић: Рамбује би свако одбио, нико на свету не би то могао да прихвати

Foto: Printskrin TV Hepi

Vučić kaže da je Slobodanu Miloševiću zamerao što bolje nije sagledao spoljne okolnosti.

- Rambuje bi svako odbio. Niko na svetu ne bi to mogao da prihvati i to je to. Medlin Olbrajt je tu odigrala ulogu, skinula Rugovu i ubacila Tačija... Sa svom ovom pameću to ne bismo mogli da prihvatimo. Ali, kad je video naše snage, trebalo je ranije da prekinemo bombardovanje. Svakako ne može on da bude kriv za bombardovanje. Krivi su oni koji su hteli glavu Srbije, a onda i njegovu kao predsednika - kazao je Vučić.

Predsednik kaže da je Milošević odmahivao rukom svaki put kada su ga upozoravali na opasnost.

- Tada bi rekao: "Neće srpski narod da glasa za izdajnike". Ja sam mu rekao da to nije istina, i posle ga nisam video, sve dok nije pao sa vlasti. Suviše je verovao da ljudi sve razumeju - kaže Vučić.

- Spremniji sam da se suprotstavim različitim pokušajima rušenja Srbije, u odnosu na mnoge druge. I nikada neću biti spreman na prolivanje srpske krvi. Ako narod hoće promenu vlasti, u 22 sata za šest dana, biću prvi koji će da čestita. I sam ću da kažem da ne želim zajedno sa njima da vladam. Nisu nam isti snovi, hajde da se dogovorimo, kada hoćete predsedničke izbore, i radite šta hoćete - rekao je on.

Dodaje da ne ucenjuje narod time, već ima principe i ciljeve.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!