OGLASIO SE MUP: Svako ko pokuša nasilan upad u institucije biće procesuiran i krivično gonjen

Милица Шкорић
Milica Škorić

24. 12. 2023. u 21:05

MINISTARSTVO unutrašnjih poslova poziva sve učesnike večerašnjeg protesta u Beogradu, kao i organizatore ovog skupa ispred liste „Srbija protiv nasilja“ da poštuju zakone Republike Srbije, ne narušavaju javni red i mir i da se uzdrže od nasilnih pokušaja ulaska u zgradu Skupštine grada Beograda kao i ostale štićene objekte.

ОГЛАСИО СЕ МУП: Свако ко покуша насилан упад у институције биће процесуиран и кривично гоњен

Foto D. Milovanović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i sačuvaće javni red i mir i bezbednost svih građana kao i njihove i imovine Republike Srbije.

Napominjemo da je nasilni upad u štićeni objekat podleže krivičnoj odgovornosti i svako ko pokuša da nasilno upadne u institucije biće procesuirani u skladu sa zakonom.

Podsećamo da su predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova 16. decembra, na sastanku sa predstavnicima liste „Srbija protiv nasilja“ upozorili da imaju saznanja da su planirani organizovani skupovi kao i nasilni upadi u institucije, a predstavnici liste „Srbija protiv nasilja“ garantovali su da do takvih incidenata neće doći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove