SVEČLJA DIVLJA U ZVEČANU: Sklonio bilbord sa zaslužnim Srbima i Putinom, pa zapretio - Jedini simbol Srbije u lažnoj državi biće njena ambasada

Марија Стевановић
Marija Stevanović

25. 01. 2024. u 14:10

DVOJICA ministara Kurtijeve vlade Dželjalj Svečlja i Eljbert Krasnići izašli su danas na teren da izbliza vide uklanjanje bilborda sa fotografijama počasnih građana Zvečana.

СВЕЧЉА ДИВЉА У ЗВЕЧАНУ: Склонио билборд са заслужним Србима и Путином, па запретио - Једини симбол Србије у лажној држави биће њена амбасада

Foto: Printscreen/Facebook

Svečlja je snimak uklanjanja bilborda, na kojem su se nalazili likovi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, srpskog ambasadora u Vašingtonu Marka Đurića, ruskog predsednika Vladimira Putina i najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, objavio na svojim društvenim mrežama i tom prilikom rekao da će jedini simbol Srbije na (tzv.) Kosovu biti njena ambasada u Prištini.

„U Zvečanu su danas uklonjeni nelegalni bilbordi sa simbolima i slikama diktatora i agresora, koji su neprihvatljivi u Republici (*)Kosovo“, istakao je on.

Kako je naveo, takozvano Kosovo je jasno definisano zbog svojih „demokratskih vrednosti i evroatlantske orijentacije, dok kao institucije ostaje posvećeno zakonu i redu i primeni ustavnosti u svakom delu naše zemlje“.

„Ovi bilbordi i slike fašista i agresora poput Vladimira Putina i protivnika naše države neće naći mesto u našoj državi“, napisao je Svečlja.

Na ovom bilbordu, koji se nalazio na magistralnom putu Mitrovica-Leposavić, nalazili su se počasni građani opštine Zvečan. Pored dva predsednika, na bilbordu su prikazani i najbolji teniser sveta Novak Đoković, srpski ambasador u SAD Marko Đurić, humanitarac Milorad Arlov, akademik Zoran Krivokapić i političar Jugoslav Kostić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)