PREMIJERKA IZ BUKUREŠTA: Pripremam se za novu ulogu, gradiću jače odnose sa evroparlamentarcima (VIDEO)

Novosti onlajn

07. 03. 2024. u 11:19

PREMIJERKA Ana Brnabić izjavila je danas u Bukureštu, gde učestvuje na Kongresu Evropske narodne partije (EPP), da se priprema za novu funkciju u srpskom parlamentu i poručila da će graditi još jače odnose sa evropskim parlamentarcima.

ПРЕМИЈЕРКА ИЗ БУКУРЕШТА: Припремам се за нову улогу, градићу јаче односе са европарламентарцима (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Pripremam se za novu ulogu u parlamentu - da gradim jače i čvršće mostove sa parlamentacima širom Evrope iz zemalja EU - rekla je Brnabićeva. Ona je novinarima rekla da će svakako to činiti i sa EPP koja je sestrinska stranka SNS.

- SNS je privrženi član EPP-a. Dosta posla je pred nama. Krenula sam, kao što sam obećala građanima Srbije, da se spremam za taj posao. Nikada nisam videla do sada da je predsednik Vučić izolovan od bilo kog svetskog lidera. Upravo suprotno, pogotovo od evropskih zvaničnika. To je prijateljska i konstruktivna atmosfera. Moji susreti ovde su takođe dobri. Mnogo dobro poznajem Ursulom fon der Lajen, imali smo odličan sastanak sa grčkim premijerom Micotakisom, sa rumunskim predsednikom, takođe. Želim da imamo odličnu saradnju sa Rumunijom - istakla je premijerka Srbije.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (35)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!