NE NASEDAMO NA LAŽI POLITIČKIH DILETANATA Direktor PIO fonda: Tajkuni na samom početku kampanje pozivaju na linč aktivista

Novosti online

15. 03. 2024. u 12:34

DIREKTOR PIO Fonda Relja Ognjenović oglasio se povodom incidenta koji je izbio na Voždovcu kada je pokušano, kako su to opozicioni mediji naveli, "građansko hapšenje" aktivista SNS-a.

НЕ НАСЕДАМО НА ЛАЖИ ПОЛИТИЧКИХ ДИЛЕТАНАТА Директор ПИО фонда: Тајкуни на самом почетку кампање позивају на линч активиста

Foto: SNS

- Sinoć sam se odazvao pozivu aktivista SNS-a u Ulici vojvode Stepe i sprečio sam pokušaj njihovog protivpravnog lišavanja slobode. Notorna laž je da me je neko bilo gde zadržavao, već je istina da sam došao da podržim potpuno legalan i legitiman aktivizam naših članova. Nisu u pitanju nikakvi birački niti borački spiskovi kako su objavili opozicioni plaćeni mediji, a posebno ne sa ličnim podacima građana koji nisu članovi naše stranke. 

Tajkuni od 619 miliona već na samom početku kampanje pozivaju na linč aktivista naše stranke, a onda kada zbog toga budu uhapšeni kažu kako je to represija policije. Prošlo je vreme kada su diplomate i tajkuni naređivali policiji koga da hapse i kada su sastavljali vlade. 

To je jedina istina koju opozicioni mediji izvrću i padajući na najniže grane, na svojim portalima prenose laži političkih diletanata. 

Pretpostavljamo da su i te laži koje plasiraju i spinuju, kao i napadi u sklopu političkog programa “Srbije protiv nasilja” i njihovog širenja mržnje prema svima koji su simpatizeri Srpske napredne stranke.

Pozivam sve aktiviste SNS-a da nastave borbu protiv lopova i nasilnika ujedinjeni i bez ikakvog straha, jer će na kraju poštena Srbija pobediti. 

Neka bude borba neprestana! - izjavio je Relja Ognjenović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo