BRNABIĆEVA PATOSIRALA ĐILASA: Kako ste od odmarališta za decu napravili kuću Velikog brata

Novosti online

19. 03. 2024. u 15:05

NAIME, ovo je prvi mandat u kome je Dragan Đilas poslanik i danas se tek po prvi put javio za reč.

БРНАБИЋЕВА ПАТОСИРАЛА ЂИЛАСА: Како сте од одмаралишта за децу направили кућу Великог брата

Foto: Printskrin RTS

- Ogromna mi je satisfakcija da konačno vidim Dragana Đilasa, koji se svaki put krije iza ovih ljudi, a najviše Marinike Tepić i Miroslava Aleksića. Da vas konačno pitam, kako može da postoji čovek koji kao gradonačelnik otme odmaralište od dece i uzme ga da napravi kuću Velikog brata, da bi se on kao gradonačelnik bogatio? Satisfakcija mi je da vas konačno pitam kako živite sa tim?! Vi pričate o dukserici Andreja Vučića, a vi ste prijavili da ste se bogatili za 172 hiljade evra svakog dana? Dragi građani, 172.00 evra svakoga dana, iz nedelje u nedelju, iz meseca u mesec, iz godine u godinu. Minimalna plata za vas, dragi građani, bila je tada 150 evra, a prosečna plata 333 evra. Vi se sada pojavljujete ovde da nešto pričate, sram vas bilo - rekla je Brnabićeva.

Ona je podvukla da je Dragan Đilas samo u jednoj stvari u pravu - da nije isti kao Aleksandar Vučić.

- U pravu ste, nebo i zemlja je razlika između vas i Aleksandra Vučića. Crno i belo. On kad da svoje ime jednoj listi - ona pobedi. A vi ste jedini lider opozicije na svetu koji svojoj stranci ne sme da pozajmi ime jer će ona uvek izgubiti - rekla je Brnabićeva i dobila gromoglasan aplauz u skupštini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!