VUČIĆ ODLUČIO DA VUČEVIĆ BUDE NOVI MANDATAR: Pogledajte šta tačno piše u obrazloženju njegove odluke (FOTO)

Novosti online

30. 03. 2024. u 17:17

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić saopštio je večeras da je za mandatara za novi sastav Vlade Srbije izabran Miloš Vučević.

ВУЧИЋ ОДЛУЧИО ДА ВУЧЕВИЋ БУДЕ НОВИ МАНДАТАР: Погледајте шта тачно пише у образложењу његове одлуке (ФОТО)

Foto: Tanjug

- Na osnovu člana 112. stav 1. tačka 3. i člana 127. stav 1. Ustava Republike Srbije („Službeni glasnik Republike Srbijeˮ, broj 98/2006), člana 18. i člana 24. stav 3. Zakona o predsedniku Republike („Službeni glasnik Republike Srbijeˮ, broj 111/07), a posle saslušanog mišljenja predstavnika izabranih izbornih lista, donosim: Odluku o predlogu kandidata za predsednika Vlade Republike Srbije, predlažem Narodnoj skupštini Republike Srbije Miloša Vučevića kao kandidata za predsednika Vlade Republike Srbije - napisao je predsednik.

Naime, u njegovom obrazloženju se u prvom redu navodi to da Vučević poseduje profesionalne i lične kvalitete za obavljanje funkcije predsednika Vlade, te i to da će novi predsednik ove institucije nastaviti da sprovodi programe usmerene na podizanje životnog standarda svih građana.

Detaljnije obrazloženje pročitajte na priloženoj fotografiji.

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

BONUS VIDEO: MARINIKA DOBILA KONKURENCIJU: Ristić za 3 godine promenio 3 stranke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (56)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)