MALA JE ŠANSA DA MI NE DOĐU GLAVE, ALI NE KUKAM ZBOG TOGA Vučić o Zviceru i kavačkom klanu: Svi oni rade uz podršku strane službe

Милица Шкорић
Milica Škorić

06. 04. 2024. u 21:45

PREDSEDNIK Srbije komenatrisao je planove kavačkog klana koji su za cilj imali rušenje Aleksandra Vučića.

МАЛА ЈЕ ШАНСА ДА МИ НЕ ДОЂУ ГЛАВЕ, АЛИ НЕ КУКАМ ЗБОГ ТОГА Вучић о Звицеру и кавачком клану: Сви они раде уз подршку стране службе

Foto: Printskrin Informer TV

Kaže da mu se niko nije izvinio za pisanje o njegovoj majci, i dodaje da su i Zvicer i Milović na slobodi.

- Što ste lagali narod, pisali da sam ja u ortakluku sa njima. I nema izvinite što smo lagali. Ima bezbroj interesa protiv onoga ko je na vlasti, i na častan način obavlja svoj posao. Otkriću vam nešto. I danas kada sam čitao sve to, i tražio sam informacije iz bezbednosnih službi. Mala je šansa da mi ne dođu glave. Ja ne kukam zbog toga, očekivao sam to 2022. godine, i tada nisam poslušao bezbednosne službe. Kako da se ponašam na otvaranju spomenika Stefanu Nemanji. Oni su odustali u poslednjem trenutku. To su najmoćniji i najopasniji ljudi! Čujem da sada kupuju neke kladionice u Srbiji, da pripreme logistiku za prljave poslove. Svi oni rade uvek uz podršku neke strane službe - kaže Vučić.

Predsednik dodaje da su Zvicer i Milović pisali i o velikosrpskom nacionalizmu zato što se zna ko je njima šef u regionu.

- A znam i ko im je šef van regiona. Ja da sam na njihovom mestu, ja bih ubio Aleksandra Vučića. To im je najpametnije da urade - kazao je on.

Podsetimo, vođe kriminalnog kavačkog klana bavile su se međunarodnom politikom, a u raspravama kovali planove za smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, čime je potpuno jasno pokazano da su kriminalci sve vreme su imali samo jedan cilj i jednu metu, a to je Vučić.

Prepiska Zvicera i Milovića

Sagovornici su, piše na skaju koju je Evropol dostavio crnogorskim istražnim organima a, u koji su uvid imale podgoričke „Vijesti“, saglasni da izbor Bajdena za predsednika Amerike odgovara svima, osim Srbiji i velikosrpskoj politici“.

Milović u tom kontekstu navodi da se Bajdenovim dolaskom mora zaokrenuti politika na Balkanu, i da će SAD ići „na rušenje Vučića svim silama“.

- Rekao sam ti da samo mi možemo obaliti Vučića da mu na početak prvenstva 40.000 počne skandirati... Svaku vlast u Srbiji su obalili navijači - šalje poruku Zvicer.

U redovima kavačkog klana, kako će kasnije registrovati istražitelji iz Crne Gore i Srbije, bili su između ostalih i Veljko Belivuk i Marko Miljković, koji su godinama rukovodili dobrim delom navijača beogradskog Partizana.

Milović: Tu treba mudro odigrati u narednom periodu.

Zvicer: Bajden ti odgovara svakoj državi bez Srb (Srbiji).

Milović: Srbiji, Republici Srpskoj i velikosrpskoj politici.

Zvicer: Ja sam im reko da dobro izmere, što god odluče, prihvatam... Onoga Stanivukovića drže Englezi...

Milović: Mislim da će pokušat Stefanovića da oslabi Vučić svim silama. Sve mu smenjuje. A Stanivuković je prikriveni velikosrbin, veći je nacionalista od Dodika. Ja sam ga pratio i volio dok nisam čuo njegove izjave vezano za litije, Crnu Goru, Srebrenicu, Dejtonski sporazum, Kosovo...

Zvicer: Jeste, ne krije on to, u svaki razgovor pominje strica koji je poginuo.

Milović: Sve veliko srbska teška politika, tako ne mogu napred. Srbi sa ovakvom politikom odu 3 god (godine) napred, pa 10 u nazad.

Zvicer: Menjaće to stranci, pošto su ova naša gamad poltronska spremna na sve. Samo da ove skinemo u CG pa što god.

Predsednik Vlade Crne Gore u tom periodu bio je Zdravko Krivokapić, čiji kabinet je formiran oko mesec dana pre toga, odnosno 4.decembra 2020.godine. DPS je na izborima 30.avgusta te godine izgubio nakon tridesetogodišnje vladavine.

Milović: Čim ojačaju malo ekonomski, odma počinju da zavlače nos u region. Niko ne valja sem oni... Šuplji su ovi dobro. Valjda da se narod osvesti.

Zvicer: Ma kakav narod, pa puno je više Srba vazda bilo, nego nisu smeli glasati isticati. Milu su kola niz brdo i nema ko će ih zaustaviti. Hapšenje Brana (Mićunovića) je jaki momenat za glasače i sve.

Nikšićanin Branislav Mićunović uhapšen je u Budvi 6.januara  2021.godine, nakon što je pronađeno oružje u automobilu u kome se nalazio. Uz njega, tada je slobode lišeno i još nekoliko osoba iz Mićunovićevog obezbeđenja. Prema podacima  Agencije za nacionalnu bezbednost, Mićunović je na čelu jedne od kriminalnih ekipa u Crnoj Gori, ali je on to više puta demantovao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (37)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo