"VRI KAO U KOŠNICI!" Vučić obišao gradilište za Ekspo i nacionalni stadion - Da se sve završi na vreme, uskoro rad u tri smene (VIDEO)

Novosti onlajn

27. 06. 2024. u 14:32

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obišao je gradilište za Ekspo kompleks u Surčinu.

ВРИ КАО У КОШНИЦИ! Вучић обишао градилиште за Експо и национални стадион - Да се све заврши на време, ускоро рад у три смене (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

"Hvala našim radnicima na ogromnom trudu i marljivom radu. Na gradilištu #EXPO i nacionalnog stadiona vri kao u košnici. Da bismo sve stigli da završimo na vreme, uskoro će rad na nacionalnom stadionu biti u tri smene, a svi građani će u živom prenosu moći da prate kako naša fudbalska lepotica napreduje. Napred, Srbijo!", napisano je u opisu snimka na zvaničnom Instagram nalogu predsednika. 

- Vri kao u košnici ovde na gradilištu. Radnici vredno rade. Malo im je lakše danas nego prethodnih dana kada su bile ogromne vrućine. Ne možete da prebrojite ljude i mašine. Presrećan sam, i sve što sam govorio pre neki dan ispunićemo na vreme uz bezbroj problema, uz bezbroj muka, ali uz ogroman trud, ovih vrednih radnika. Naši vredni radnici, naši inženjeri, naši ljudi pametni, obrazovani, ali i vredni, borbeni, stvaraju istoriju, i uspećemo u svemu, ostvarićemo svoje snove. Hoću da kažem ljudima da nisam video ovakvo gradilište u Evropi. Bukvalno vri kao u košnici i ponosan sam na našu Srbiju. Živela Srbija - navodi Vučić, obraćajući se na snimku. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu