OTIMAČINA ZA LIDERSTVO NA PROTESTIMA POSTAJE KAO STIHIJA

Novosti online

29. 07. 2024. u 17:55

VIŠE nije tajna da su se međusobno posvađali svi zainteresovani opozicioni akteri, uzduž i popreko, ko će da bude lider protesta.

ОТИМАЧИНА ЗА ЛИДЕРСТВО НА ПРОТЕСТИМА ПОСТАЈЕ КАО СТИХИЈА

Foto: Tanjug/Printskrin

Prethodnih dana postalo je jasno da je svako počeo da organizuje svoj protest kako mu dođe, a danas ta pojava doživljava pravu kulminaciju, budući da je zakazano čak pet protesta u isto vreme - Ljig, Barajevo, Kraljevo, Aranđelovac i Šabac.

Postalo je nemoguće ispratiti ko gde hoće da ide i za šta da se bori. Nestorovićevi i Đilasovi idu u jedan grad, Zelenović pravi skup u drugom, „nezavisni ekolozi“ idu u treći, Kokanović poručuje da neće da ide „nigde gde su partije“, grupa Ćute Jovanovića poručuje da neće više nigde sa Kokanovićem, a udruženja poljoprivrednika traže da svi zajedno prestanu da ih pominju, jer oni sa ovim protestima ne žele da imaju ništa.

Pravi galimatijas za pokušaje sluđivanja naroda, kakav smo gledali i za junske izbore, kao i u mnogim drugim prilikama godinama unazad. Međutim, šanse su im nikakve, jer ih je narod odavno prozreo i prezreo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (21)

ZABORAVLJENA SRPSKA IMENA: Pogledajte kako su se zvali naši preci prema turskom popisu iz 1455. godine (FOTO)