Ko je Milan Vučković zvani Ludak, koji poziva na protest u Topoli?

Novosti online

02. 08. 2024. u 16:27

Milan “Ludak” Vučković je marginalni lik iz smederevske kriminogene sredine, koji u ovdašnjim “građanskim” strukturama – kojima je u više navrata nastojao da se nametne kao relevantan sagovornik – ne uživa nikakav ugled, s obzirom na to da ga prati krajnje negativna reputacija.

Ко је Милан Вучковић звани Лудак, који позива на протест у Тополи?

Foto: Printskrin

Naime, iako je svojevremeno bio aktivan u pokretu „Otpor“, reč je o narkodileru i uživaocu narkotika, koji je zbog navedenog više puta lišavan slobode, pri čemu je sa protokom vremena počeo da ispoljava izrazito labilno ponašanje.

Kada je reč o njegovom „Pokretu narodna država“, u lokalnoj sredini je poznato da to nije prava organizacija, koja okuplja određeni broj ljudi, kako bi neupućeni mogli da pomisle, već je reč samo o profilu na društvenim mrežama, posredstvom kojeg Ludak propagira tendenciozne i neargumentovane kritike protiv vladajućih struktura, uz zagovaranje vaninstitucionalne smene vlasti, u nadi da će na taj način doći do određenih donacija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZORANA ARUNOVIĆ NIKADA EMOTIVNIJA Olimpijska šampionka u suzama: Mi smo Srbija, zemlja olimpijskog šampiona (FOTO/VIDEO)