''MI SRBI NIKADA NISMO HTELI DA SLUŽIMO'' Da li zbog ove rečenice srpski dušmani hoće u subotu da krenu na predsednika?

Novosti online

08. 08. 2024. u 10:41 >> 10:45

OVE državničke reči predsednik Aleksandar Vučić izgovorio je na centralnoj manifestaciji obeležavanja 29. godišnjice zločinačke operacije Oluja.

МИ СРБИ НИКАДА НИСМО ХТЕЛИ ДА СЛУЖИМО Да ли због ове реченице српски душмани хоће у суботу да крену на председника?

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

- Mi Srbi nikada nismo hteli da služimo. Mi znamo da nema spasa ako služimo drugima, služimo samo svom narodu, našoj Srbiji. 

Ove državničke reči predsednik Aleksandar Vučić izgovorio je na centralnoj manifestaciji obeležavanja 29. godišnjice zločinačke operacije Oluja.

Da li će baš ova rečenica, koja jezgrovito sažima suštinu slobodne, slobodarske i nezavisne politike, Vučića u subotu koštati glave?

U subotu je, podsetimo, zakazan opozicioni protest pod lažnim izgovorom borbe protiv eskploatacije litijuma, a zapravo sa željom da se sruši predsednik kako bi oni koji su vedrili i oblačili Srbijom do 2012. godine ponovo došli na vlast i nastavili sa pustošenjem Srbije baš onako kako su to činili pre promene sistema.

Kriminalizacija, satanizacija - hajka i konstantni napadi na predsednika Srbije, njegovu porodicu i saradnike - bili su samo deo medijske pripreme koja je trebalo da posluži za završni udar - baš u subotu.

Pretnje predsedniku ređale su se kao na traci - pretio je Srđan Škoro, pretila je Tamara Skroza, pretio je Jovo Bakić. Pretili su lažni ekolozi, fanatici svih boja i vrsta, pominjala su se deca...

Zašto? Zbog litijuma? Neće biti.

Biće da se odgovor na pomenuto pitanje krije baš u Vučićevoj izjavi sa godišnjice obeležavanja Oluje.

(Informer)

BONUS VIDEO: POTVRĐENO - Protesti će biti nasilni i nisu protiv litijuma, nego protiv Vučića: On je kriv!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!