RASULO U NARODNOM POKRETU SRBIJE: Raste nezadovoljstvo zbog autokratije Miroslava Aleksića

Novosti online

02. 09. 2024. u 18:04

Dobro obavešteni izvori bliski Narodnom pokretu Srbije komentarišu da je situacija u ovoj stranci uzavrela i da su odnosi između Miroslava Aleksića i pojedinih drugih visokih funkcionera zategnuti do tačke pucanja.

РАСУЛО У НАРОДНОМ ПОКРЕТУ СРБИЈЕ: Расте незадовољство због аутократије Мирослава Алексића

Foto: Printskrin

Kao osnovni razlog za takvo stanje stvari navode lošu atmosferu nastalu zbog strahovlade koju je Aleksić zaveo u NPS, ali i svojevrsnu paranoju u koju je isti zapao nakon povratka sa dugotrajnog putovanja u SAD.

Aleksić je prilikom jedne burne manifestacije takvog raspoloženja nedavno izneo optužbu da u njegovom okruženju postoji velika zaverenička grupa koja želi da preuzme stranku. Kako saznajemo, Aleksić je uz salvu psovki i iznošenje najgorih diskvalifikacija na račun njene ličnosti, kao vođu te grupe označio narodnu poslanicu Slavicu Radovanović, što je propratio zaključkom “ili ona ili ja”.

Sa druge strane, značajan broj funkcionera i članova stranke ističu da je Radovanovićeva neuporedivo bolja osoba i saradnik od Aleksića, te da bi je, ukoliko dođe do neke vrste preglasavanja, zdušno podržalo u borbi za dolazak na čelo NPS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTESNA ISPOVEST: Savo je otkrio da ima maligni melanom, a spasila ga je samo jedna stvar (VIDEO)