DOPRINOS OČUVANJU ĆIRILICE: Goran Vesić ministar građevinarstva i saobraćaja

V. N.

16. 10. 2024. u 19:48

UREDNIŠTVU i svim zaposlenima u vašem listu upućujem najiskrenije čestitke povodom 71 godine postojanja.

ДОПРИНОС ОЧУВАЊУ ЋИРИЛИЦЕ: Горан Весић министар грађевинарства и саобраћаја

Foto P. Mitić

"Večernje novosti" su nastale pre više od sedam decenija kao odgovor na promene društva koje se ubrzano razvijalo i globalizovalo i potrebu ljudi da brzo dobiju informacije.

Najveća snaga "Večernjih novosti" je što su i danas moderne i spremne da odgovore zahtevima čitalaca i promenama vremena. Istovremeno, kao malo koje dnevne novine kod nas, "Večernje novosti" imaju generacije vernih čitalaca koji vam veruju jer ste sinonim profesionalnog i istinitog informisanja o važnim događajima kod nas i u svetu.

Zahvalan sam "Večernjim novostima" jer su među retkim dnevnim listovima koji izlaze na ćirilici. Tako dajete najvažniji doprinos očuvanju našeg nacionalnih pisma i jezika. Hvala vam na tome.

Čestitam na rezultatima koje ste ostvarili dugogodišnjim radom sa željom da i u narednim godinama ostanete dosledni objektivnom informisanju, budete još uspešniji i imate mnogo novih čitalaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

U KORAK SA SVETSKIM TRENDOVIMA UZ VELIKU PODRŠKU LOKALNOJ EKONOMIJI: Chips Way kompletirao najveći investicioni ciklus u svojoj istoriji