DRŽ` SE MIKI VAŠARA I ROŠTILJA
Po receptima `Blokadnog kuhara`, u vašarskoj atmosferi, posluživao je Nišlijama svoje specijalitete roštiljdžija iz Trstenika, Miroslav Miki Aleksić, valjda na takav način, odajući počast stradalima u nesreći pada nadstrešnice.
 
                                                                                    Foto: Printskrin
Istini za volju, Aleksić se dobro snašao u ulozi blokadnog kuhara, mnogo bolje nego što se snalazio u srednjoškolskoj klupi, gde je sa mukom i na popravnom ispitu završio treći razred Tehničke škole u Trsteniku.
Pored dara za roštiljem, vremenom je razvio i talenat u malverzacijama i marifetlucima u izvlačenju državnog novca.
Sve je dobro dok se Miki sa studentima i po vašarima drži hvataljke za roštilj, teško li se studentima i svima nama, ako neki drugi talenti opet preovladaju u njemu.
Celu vest pogledajte na linku ispod.
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    ODBRUSILA CARINIKU: Gocu na granici nazvali Rašinom mamom
PEVAČICA bez dlake na jeziku govori o odnosu sa suprugom Rašom Novakovićem, uvek se sa šalom osvrćući na razliku u godinama koja je mnogima bila glavna tema na početku njihovog zabavljanja.
31. 10. 2025. u 18:35
 
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)