GROM UDARIO U KUĆU, IZBIO POŽAR: Nevreme napravilo haos u Mladenovcu, bujice na sve strane, vatrogasci se bore sa vatrom!

Novosti online

05. 07. 2022. u 21:05

STRAŠNO nevreme koje je zahvatilo Beograd i delove Srbije napravilo je haos. Grom je udario u kuću u Mladenovcu i izazvao požar.

ГРОМ УДАРИО У КУЋУ, ИЗБИО ПОЖАР: Невреме направило хаос у Младеновцу, бујице на све стране, ватрогасци се боре са ватром!

Foto: Printskrin/ Vatrogasna brigada Banjaluka

Kuća u mladenovačkom selu Rajkovac u Nemanjinoj ulici zapalila se nakon udara groma, a vatrogasci se bore sa požarom.

Nevreme koje je zahvatilo veliki deo Beograda napravilo je haos u Mladenovcu. Bujice vode slivaju se ulicama, a udari groma potresli su prestonicu. 

U Rajkovcu se zapalila kuća, a kako javlja reporterka Informera sa mesta događaja, meštani su uznemireni.

- Svaki put kada je nevreme, ovde bude haos. Ogromna količina padavina napravila je poplave po ulicama, a sada i požar... - kaže meštanka Nevena T.

Podsećamo, pad temperature i oluja nisu zadesili samo Beograd, već i ostatak Srbije. U Ivanjici, Kruševcu, Novoj Varoši nevreme je ostavilo velike posledice.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu