SVE TRI TRAKE NA AUTOKOMANDI PREPLAVLJENE VOZILIMA: Saobraćajne gužve na nekoliko lokacija u Beogradu

Novosti online

01. 06. 2023. u 08:54

OVOG jutra veoma velike gužve beleže se u Bulevaru oslobođenja u pravcu ka Autokomandi, gde su sve tri trake ispunjene kolonom vozila, kao i na samoj Autokomandi.

СВЕ ТРИ ТРАКЕ НА АУТОКОМАНДИ ПРЕПЛАВЉЕНЕ ВОЗИЛИМА: Саобраћајне гужве на неколико локација у Београду

Foto: Printskrin/naksi kamere

Gužve se povremeno javljaju i na Slaviji, naročito na kružnom toku.

Saobraćaj u ovim delovima grada veoma je usporen, uz ogromne kolone vozila.

Pojačan intenzitet saobraćaja je i na Slaviji, kao i na delu auto-puta od Konjarnika ka Autokomandi i dalje prema Gazeli, ali bez većih zastoja.

U ostalim delovima grada saobraćaj se odvija bez većih problema, dok su svi mostovi prohodni i bez zastoja.

U Beogradu se i danas u toku poslepodneva očekuju pljuskovi sa grmljavinom, lokalno i obilnije padavine, pa će oprez biti neophodan u saobraćaju.

Pri jačim pljuskovima, saobraćajnice vrlo brzo budu prekrivene većom količinom vodom, a poseban problem nakon padavina predstavlja zaostali šljunak, koji bude nanet bujičnim naletima vode niz strme saobraćajnice ka nižim delovima.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: OVAJ SNIMAK DEMANTUJE OBRADOVIĆA: Opozicija hoće vlast bez izbora

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŽITELJI RAKOVICE, SPREMITE ZALIHE VODE: U ponedeljak suve česme u ovim ulicama