BIOSKOP U PARKU VOJVODE VUKA: Nastavlja se manifestacija "Starogradsko leto"

B.B.

19. 07. 2023. u 11:40

U okviru manifestacije "Starogradsko leto", u Parku vojvode Vuka ovog vikenda, od 21 sat, Beograđane očekuje pravi praznik filma. Na velikom platnu u bioskopu na otvorenom u subotu mogu pogledati film "Tri kate za Holivud", a u nedelju na repertoaru je legendarno ostvarenje "Ljubav i moda".

БИОСКОП У ПАРКУ ВОЈВОДЕ ВУКА: Наставља се манифестација Староградско лето

Foto: Opština Stari grad

Opština Stari grad je i ove godine pripremila bogat, zabavan, edukativan i raznolik program za sve generacije Starograđana u okviru kulturne manifestacije "Starogradsko leto". Manifestacija se odvija pod sloganom "Prigrli svoj kraj", a raznoliki program, od filmskih projekcija do zabavnih i edukativnih radionica, osmišljen je u saradnji sa relevantnim institucijama kulture sa Starog grada.

"Starogradsko leto" će trajati do 28. avgusta. Svi programi su besplatni i zato je važno da sugrađani prate uputstva, jer su neki programi zatvorenog tipa i potrebno je da se za njih prijave opštinskom Uslužnom centru, pozivom na broj 0800 07 77 75, ili putem društvene mreže "Instagram".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDO NEVIĐENO! Trener dao ostavku na poluvremenu, a onda je klupski lekar preuzeo ekipu - ono što se potom desilo, zaprepastilo je sve!