BESPLATNA REKREATIVNA I OVE GODINE: Produžen ugovor o projektu "Eko kampovi" u Obrenovcu

S.V.

27. 02. 2024. u 15:15

UČENICI nižih razreda osnovnih škola na teritoriji Obrenovca i ove godine će da odlaze na besplatnu rekreativnu nastavu, u okviru programa "Eko kampovi", jer je u SKC "Obrenovac" potpisan ugovor o nastavku realizacije ovog projekta.

БЕСПЛАТНА РЕКРЕАТИВНА И ОВЕ ГОДИНЕ: Продужен уговор о пројекту Еко кампови у Обреновцу

GO OBRENOVAC

Deca koja pohađaju prvi, drugi, treći i četvrti razred, tokom školske godine boraviće sedam dana na najlepšim planinama Srbije. Već krajem ove nedelje, prva grupa đaka kreće na Goč.

- Učenički izleti podrazumevaju boravak i oporavak dece na najlepšim srpskim planinama - rekao je Dušan Mitrović, direktor JP SKC "Obrenovac". - Ono što je dobro je da sva deca idu u vreme trajanja škole i to je dobro za roditelje, decu ali i za učitelje i učiteljice koji na pravi način brinu o njima.

Ivan Jegorović iz Centra dečjih letovališta i odmarališta podsetio je da se ovaj projekat realizuje već 12 godine i otkrio da će mališani iz Obrenovca imati dečje predstave u objektima u kojima budu smešteni na planinama.

- Veoma je važno da decu od malih nogu edukujemo i uputimo u svet pozorišta, Obrenovac ima predivno pozorište koje radi i funkcioniše i mi ćemo dati svoj doprinos. Potrudićemo se da svi odu veseli, srećni i zdravi sa naših najlepših planina i da nam se vrate sledeće godine - poručio je Jegorović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima