BOLJA SARADNJA: Predstavnici poljoprivrednika kod predsednice opštine Palilula

B.B.

10. 08. 2024. u 16:36

PREDSTAVNCI udruženja poljoprivrednika "Pančevački rit" sa predsednikom Upravnog odbora Mihajlom Milanovićem razgovarali su danas sa predsednicom opštine Palilula Ivanom Medić.

БОЉА САРАДЊА: Представници пољопривредника код председнице општине Палилула

Foto: opština Palilua

Poljoprivrednici su izneli probleme u vezi s mobilnim vodosnabdevanjem i ukazali na potrebu za izradom novih i uređenjem postojećih atarskih puteva, koji su od ključne važnosti za razvoj poljoprivrede. Takođe, istakli su značaj rešavanja problema divljih deponija u oblasti Pančevačkog rita, što predstavlja važan korak ka očuvanju životne sredine. U razgovoru su ukazali i na potrebu pomoći ratarima, kao i na podršku za razvoj organske proizvodnje povrća u opštini.

- Palilula je opština sa najvećim brojem poljoprivrenih gazdinstava na teritoriji grada - istakla je Medić. - U skladu sa tim, jedan od naših ciljeva jeste unapređivanje saradnje sa OVIM sektorom i pružanje podrške oko rešavanja problema poljoprivrednika kako bismo poboljšali uslove za rad u ovom sektoru i obezbedili proizvodnju kvalitetnih poljoprivrednih proizvoda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI ŠOU NA PODIJUMU! Košarkaši Srbije se baš načekali na bronzu na Olimpijskim igrama, a onda proslavili u svom stilu! (FOTO)