
МЕКА ПРАСЕТИНА СА КРОМПИРОМ И СОСОМ: Ручак коме нико неће одолети
Сочно месо и хрскава кожица која се лепи за прсте.
12. 11. 2024. у 12:00

ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Грашак с пилетином у парадајз сосу
Грашак с пилетином у парадајз сосу је јело на кашику коме нико неће одолети.
11. 11. 2024. у 10:00

СПРЕМИТЕ САВРШЕНУ БЕЧКУ ШНИЦЛУ: Хрскава споља, мекана изнутра, а укус као из најбољих аустријских ресторана
Свако ко је икада пробао оригиналну бечку шницлу зна да је ово јело посебно.
09. 11. 2024. у 10:00

РЕЦЕПТ КОЈИ МОРАТЕ ИСПРОБАТИ: Посне пуњене паприке са орасима, боље него класичне и спремају се врло лако
Пуњене паприке за које ће вам сви тражити рецепт.
06. 11. 2024. у 14:49

ЋУФТЕ ИЗ РЕРНЕ СА СОСОМ ОД МАЈОНЕЗА И БЕЛОГ ЛУКА: Када их једном пробате, правићете их стално
Укус савршенства на вашем столу.
05. 11. 2024. у 13:34

ГУРМАНСКИ РЕЦЕПТ ЗА САВРШЕН РУЧАК: Кисели купус са сувим месом, сланином и шљивама
Сазнајте како да направите нешто гурманскију верзију киселог купуса. Овог пута му, поред сувог меса, додајте сланину и шљиве.
04. 11. 2024. у 15:00

ЊЕГОВО ВЕЛИЧАНСТВО БИФТЕК ВЕЛИНГТОН: За праве гурманске ужитке направите оброк којем нико неће одолети
Неприкосновен укус правог комада меса, чудноватог је укуса, а и мириса.
04. 11. 2024. у 07:00

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПРАВУ СРПСКУ САРМУ: Спремите је брзо и једноставно
Време је да се завије прва сармица која ће да нам донесе леп мирис зиме у кућу.
02. 11. 2024. у 09:50

БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
01. 11. 2024. у 09:00

НАЈЛЕПШЕ ЈЕЛО КОЈЕ МОЖЕТЕ ПРОБАТИ: Турски гулаш, осваја сваког већ при првом залогају
Комбиновањем разног поврћа, зачина и меса добија се посебан укусу који се не заборавља! А једно правило је најважнијe - полако се крчка.
29. 10. 2024. у 14:20